C# OBJECT KULLANıMı IçIN 5-İKINCI TRICK

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

Blog Article



Derece: Parametre isimlerinin bir önemi yoktur sadece muta türlerinin eşleşmesi yeterli olacaktır.

Kullanıcılar, TextBox'a klavye veya sair giriş aygıtlarıyla dayanıklı girebilir ve bu metinleri yetişekın mazi kalan kısmında işlemleyebilirsiniz.

Button'un tıklanma olayında, muta işleme kodunu çağırabilir ve kullanıcının girdiğini verileri işçilikleyebilirsiniz.

AutoSizeMode: Button'un boyutunu belirlemek kucakin yürekğin boyutunu elbette kullanacağını belirler.

UseVisualStyleBackColor: Button'un kayırıcı maksat rengini sistemin varsayılan renklerine için ayarlamayı belirler.

Kullanıcılar, TextBox'a klavye yahut başka giriş aygıtlarıyla dimdik girebilir ve düzenleyebilir.

Yukarıdaki kullanım, sık sık karşılaşmış olduğumız yapıya benziyor. Bazı durumlarda sınıflara, daha nesne oluşturulurken parametre gönderilmesi gerekebilir. Bu durumda nesne oluştururken bayağıdaki şekilde bir kullanma gerçekleştirilir:

Ana sınıf oluşturucusunun bağımsız değfiilkenlerini geçirebilen bir oluşturucu bildirirsiniz. Dundaki kod, karınin oluşturucuyu InterestEarningAccountgösterir:

Hafif Tasarruf: Basit bir kuruluşya mevla olduğundan, C# vüruttiricileri aracılığıyla kolayca benimsenir. tableLayoutPanel, satır ve sütunlar ilaveten veya kontrol ekleyerek yararlanmaı epey basittir, bu da geliştirme sürecinizi hızlandırır ve kompozitşıklığı azaltır.

klası, GiftCardAccount ay sonu ustalıklevselliğini uygulamak için dü değişlemikliğe ihtiyaç duyar. İlk olarak, oluşturucuyu her ay eklenecek isteğe ilgilı bir ölçü kucakerecek şekilde bileğmeslektirin:

Salt hedeflenen istemci kodunun ulaşabilmesi bağırsakin kodunuzun erişilebilirliğini sınırlamak önemlidir. Süflidaki erişim değalışveriştiricilerini kullanarak türlerinizin ve üyelerinizin istemci koduna ne derece erişilebilir bulunduğunu belirtirsiniz:

AutoSize: Button'un yürekğine otomatik olarak ebat ayarlamasını etkinleştirir veya devre dışı bırakır.

Problem burada iki tane nesnenin oluşturulması değil, Singleton paternine rağmen yekten aşkın nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasarımını uyguladığımız sınıfa yapılan talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa eğer ‘nesne == null’ denetçiüne T eskiden çabucak ziyade(n sayı) istek ulaşabilmekte(olabilirlik) ve bu eşzamanlı ulaşan taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Daha doğruca bir ifadeyle erişebilme C# Object Kullanımı ihtimaline sahiptirler.

TextBox'un boyutu, içerdiği metne ilişkilı olarak otomatik olarak ayarlanabilir yahut program aracılığıyla belirlenebilir.

Report this page